Meteen naar de inhoud

Wie is Sharon?

Sharon Clarysse medische pedicure

Ik ben Sharon, gespecialiseerd voetverzorger regio Kortrijk.

In 2010 genoot ik een opleiding Ergotherapie aan de Artevelde hogeschool te Gent. Vervolgens startte ik als ergotherapeut op de dienst Neurologie in het AZ Damiaan ziekenhuis in Oostende. Na 5 toffe jaren had ik nood aan een nieuwe uitdaging.

Zo vatte ik in 2018 de avondopleiding ‘gespecialiseerde voetverzorging’ aan bij Syntra West in Kortrijk. In 2020 behaalde ik mijn diploma en startte ik in bijberoep als gespecialiseerd voetverzorger aan huis.

In maart 2020 ruilde ik mijn voltijdse job in Oostende in voor een halftijdse job in het woonzorgcentrum in Harelbeke. Zo kon ik mijn passie als voetverzorger langzaam uitbreiden. Enkele maanden later had ik echt de smaak te pakken en ging ik op zoek naar een praktijk waar ik mijn klanten ook kon ontvangen. Die praktijk vond ik in juni 2020 in Aalbeke bij kinesiste Eva Bertel waar ik u 2 dagen in de week te hulp kan staan!

Waarom kiezen voor Sharon?

Gepassioneerd en perfectionistisch wil ik mijn klanten helpen en hen zo goed mogelijk van dienst zijn.

Door voortdurend bij te scholen wil ik op de hoogte blijven van alle nieuwe technieken om zo steeds het beste resultaat te krijgen.

Ik ontvang u graag in mijn praktijk te Aalbeke of bij u thuis voor een kwalitatieve voetverzorging en een aangename babbel.

Mijn eigenschappen: gepassioneerd, perfectionistisch, behulpzaam, sociaal, bezorgd, eerlijk, … Maak een afspraak en ontdek wat ik voor u kan doen!

Deze website maakt gebruik van cookies.